Drama1 - Drama 8-10 kl.
Åben for tilmelding

Deltagelse fra 8. kl


Drama - Sæbyscenen, Skovlyst.


Går du rundt med en skuespiller i maven, så kan dette tilbud være lige noget for dig.

I år starter sæsonen med, at vi på opfordring, genopsætter et sjovt og tankevækkende lille stykke om unge og de sociale medier - et stykke vi selv har skrevet. Der er god plads til, at du (nye) kan komme med i det også.

Herefter arbejder vi med sjove og lærerige dramaøvelse, der skal gøre os klar til sidst på året at gå i gang med indstudering af et større stykke til opførelse i foråret 2018.

Du læse om det her

Stykket vil være tilpasset, til den gruppe, der er på holdet. Altså er der plads og udfordringer til både nye og mere garvede unge skuespillere.

Vi har en lang og god tradition med at lave teater af høj kvalitet. Det gør det godt at være skuespiller og godt at være publikum.

På holdet går unge i alle aldre fra hele kommunen, så hold dig ikke tilbage. Kom og være med i et sjovt teaterfællesskab.

Ring gerne til instruktør Margaretha Cedergren på 2750 6169 og hør mere.*Første del af sæsonen er gratis og alle kan deltage, men vælger du, at være med i opsætningen af det store skuespil, er det nødvendigt, at blive tilmeldt Sæby-Scenen som ungdomsmedlem og der vil blive opkrævet et ungdomskontingent fra Sæby-Scenen.

Juni 2017

.
Afdeling: Sæby | Lærer: Margaretha Cedergren
Periode 05.09.2018 - 24.04.2019 Tidsrum 19:00 - 21:30
Ugedag Onsdag Ledige pladser 20
Sted Skovlyst

Du skal oprette "ny bruger" første gang du logger på eller brug dit UNI-login.