Generelt for rejser gælder:

Tilmelding foregår efter princippet ”først til mølle”.

Efter tilmeldingsfristen vil du modtage et brev, som dine forældre skal underskrive og sende retur til ungdomsskolens/10. kl.-centers kontor.

Dine forældre vil modtage et indbetalingskort, i betalende forældres e-boks, på beløbet svarende til turens depositum

Ca. 1 mdr. herefter vil dine forældre modtage endnu et betalingskort, i betalende forældres e-boks, på restbeløbet (evt. det fulde beløb).

Afbud/framelding:

Når Ungdomsskolen/10. kl.-center har en forældreunderskrift, skal rejsen betales.

Afbud/framelding skal ske skriftligt til:

-   Ungdomsskolen:               Christian Mikkelsen  -  mail: chmi@(if you can see this please update your browser)frederikshavn.dk

-   10. kl.-center:                  Per Abrahamsen Hesthaven -  mail: peht@(if you can see this please update your browser)frederikshavn.dk

Til elever der rejser med Frederikshavn Ungdomsskole og 10. kl.-center:

Du skal medbringe Det gule sundhedskort.

Vi har i Ungdomsskolen/10. kl. valgt at vore elever på rejser skal medbringe Det blå EU-sygesikringskort.

Bestilling af Det blå EU-sygesikringskort (du skal bruge dit ”Nem ID”)

Sådan gør du:

·         www.borger.dk

·         Sundhed og sygdom - EU-sygesikringskort (Det blå sygesikringskort)

·         følg vejledning

Kortet er gratis og sendes til din adresse, når det er bestilt.

TU005 - Paris Ungd.skolen
Åben for tilmelding

Deltagelse fra 7. kl

(Begrænset antal pladser)

Er du elev på et af franskholdene, kan du deltage i ungdomsskolens rejse til Paris i påskeferien 2018.

I Paris ser vi alle de kendte steder bl.a. Eiffeltårnet, Triumfbuen, Pompidoucentret, Versailles, Notre Dame, Sacré Coeur, Champs Elyseés. Den sidste dag afsluttes i Disneyland.

Du vil modtage et brev, som dine forældre skal skrive under på.

Det er vigtigt med hurtig tilbagemelding, når du har modtaget forældreunderskriftsbrevet.

Tilmelding skal ske inden 1. november 2017, depositum på kr. 1500,00 depositum på kr. 1500,00 og

restbeløb indbetales på tilsendt girokort i forældres e-boks.

Pris: Kr. 3350,00 som inkludrer hvilebus, logi, morgenmad på hotellet, entreer og transport i Paris.

Opstår der sygdom eller er man på anden måde forhindret efter at Ungdomsskolen har modtaget forælders bekræftelse, er det familiens egne forsikringer/ansvar, at få dækket omkostningerne.

aug 2017

.
Afdeling: Frederikshavn Kommunale Ungdomsskol | Lærer: Sigridur Alma Gudmundsdottir
Periode 24.03.2018 - 30.03.2018 Ugedag Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag
Ledige pladser 8

Du skal oprette "ny bruger" første gang du logger på eller brug dit UNI-login.