Holdinformation

Start:

Undervisningen begynder forde fleste hold i uge 40, - du kan fra uge 38 gå ind på hjemmesiden og tjekke hvilke hold der er oprettet.

Har du tilmedt dig hold, som ikke oprettes, får du direkte besked fra Ungdomsskolens kontor

Slut:

Den almindelige undervisning slutter til jul eller i marts/april måned. De prøveforberedende fag afsluttes med eksamen i maj/juni.

Ferie- og fridage:

Ungdomsskolen har samme ferier og fridage som folkeskolen. Du og dit hold kan imidlertid aftale, at I vil arbejde med et emne i en weekend eller en ferie, hvis alle på holdet er enige.

Holdstørrelse:

Holdene i oversigterne oprettes, når der er nok tilmeldte elever. Det er derfor vigtigt, at du tilmelder dig hurtigt. Elevtallet på de enkelte hold kan variere. Bemærk, at der kan oprettes hold på egen skole, hvis der er elever nok. Burg din kontaktlærer eller kontakt ungdomsskolens kontor og forhør dig om mulighederne.